martes, 12 de febrero de 2019

Entrada a petició dels alumnes

Resultat d'imatges de espiritus

     1. Cerca informació sobre els elements sobrenaturals que hi pugui haver al voltants de la humanitat i ho exposes al teu blog."Mi bisabuela murió cuando yo tenía 7 años. Nos llevábamos genial y nos queríamos muchísimo, además vivíamos muy cerca. Siempre olía a jabón perfumado de limón y era mi olor favorito. Cuando murió me costó conciliar el sueño durante una temporada y mi padre me cantaba para consolarme y dormir. Una noche olí algo de limón y me quedé dormida. No lo había vuelto a sentir desde hacía ya un año, cuando ella falleció. Sentía una mano en mi espalda que me tranquilizaba y el olor volvía cada noche para calmarme. Resultó que mi padre puso en el respiradero una barra de jabón igual que la tenía mi bisabuela, aunque no me lo contó hasta mucho tiempo después. También le conté lo de la mano en mi espalda y él me confesó que mi tatarabuela solía hacer lo mismo por él hasta que lograba dormirse. No sé quien era, si mi bisabuela o tatarabuela, pero lo sentía cada noche y me ayudaba a descansar".
     2. Creus en els esperits? Per què? Cerca històries reals sobre el tema amb imatges.
Si, per diferents reportatges que e visto però tampoc estic segur. 

Resultado de imagen para experiencias paranormales reportajes


     3. Creus que els exorcismes són efectius de veritat? Has participat en algun? Conta la teva experiència i cerca'n de verídiques per internet.
No u crec, jo crec que sofreixen mes d'una enfermetat. Mai e participat.
     4. Explica tres pel·lícules que tractin aquest tema i en fas la sinopsi. Penja imatges representatives.
El exorcista, verònica i la monja.  

Resultado de imagen para el exorcistaResultado de imagen para la monja

N'hi ha alguna que sigui basada en fets reals?
Si, la del exorcista.
      5. T'ha passat algun fet paranormal? Si és que sí, ho expliques i si és que no, expliques alguna història que t'hagin contat.
No, pues quan un amic era petit em va dir que va veure una persona que creia que era la seva mare i la cridava però no es girava, i quan ell es va girar la va veure i no sap qui era aquella dona, a lo millor un esperit o una ombra.
     6. Creus en els esperits? Justifica la teva resposta.
Si. Per que ja s'han fet tants de reportatges que a arribat un moment en el que crec que es de veres.

Resultat d'imatges de espiritus

No hay comentarios.:

Publicar un comentario